Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Mecenes

La Parella Curiosa, continuant un relat porno de fa un any!

Aquest relat és la continuació d'un que vaig escriure, ara fa un any. Em penso que el continuaré per escriure un nou llibret semblant a La Curiositat de la Sara. Ja em direu que us sembla i si us ve de gust saber-ne més d'aquesta Parella Curiosa.
...Van esbandir-se el sabó i la noia va portar el noi, encara moll, cap al llit. 

Pràctica

 —No hem de fer res que no vulguis fer, d’acord? —va dir la noia. 
 —I precisament per això em ve de gust fer-ho. Amb tu. 
Van arribar al llit i van començar a fer-se petons i a tocar-se cada cop amb més passió. Quan el penis d’ell va estar ben dur, la noia va prendre el dildo i mentre li menjava el penis, va posar-li lubricant. 
 —Estàs llest? 
 —No en tinc ni idea —va dir el noi aixecant el cos amb un colze. 
 —Te’l fico? 
El noi va respondre prenent el coixí de la noia i posant-se’l sota els ronyons. Va obrir les cames i aixecar els genolls. La seva polla erecta es movia com boja pel moviment i la noia va somriure. Va quedar-se quiet intentant relaxar els músculs. La noia va introduir-li el consolador a poc a poc. 
—Hòstia, està fred! 
La noia va fer girar l’aparell a una banda i l’altra mentre l’empenyia lentament dins el cul del seu amant. 
—T’agrada? —va demanar-li. 
El noi jeia amb els ulls tancats i el cap mirant cap al sostre. No va dir res uns segons i la noia va pensar que li diria que no. 
—Tinc una sensació molt estranya a la base dels collons. Com una pressió. 
—Desagradable? —va preguntar la noia mentre veia que el penis del noi es desinflava. 
—No, no. És força agradable. 
—Però estàs perdent l’erecció. 
—Dubto molt que em puguis fer escórrer només amb el dildo. Segueixo necessitant acció directa a la cigala. 
—Home, això ho podem arreglar. 
Va posar-se de genollons amb una cama a cada banda de la cuixa del noi i, mentre amb la dreta seguia manipulant el consolador dins del cul del noi, amb l’esquerra li va prendre el penis per masturbar-lo. De seguida el va tornar a tenir dur. El noi respirava sorollosament sense apartar els ulls dels de la noia que notava com el seu sexe s’humitejava deixant anar el seu flux sobre la cuixa del noi. Va anar accelerant la palla i la respiració del noi va pujar d’intensitat al mateix ritme que la mà que, passats uns instants, va llençar-se a masturbar-lo a tota velocitat. 
—Au, au —va exclamar el noi—. Vigila que me’l claves massa fort. 
—Perdona, em costa coordinar el moviment de les mans. 
La noia va començar a treure el consolador del cul del noi però aquest va prendre-li el braç per aturar-la. Va apartar-li la mà de la seva polla i va començar a masturbar-se ell mateix. 
—Què et sembla si m’acabo jo la palla i tu segueixes treballant allà al darrere? 
No va contestar, va limitar-se a tornar a introduir-li lleument el dildo a l’anus. Completament concentrada en la seva tasca, va començar a jugar. Li deixava el consolador dins però el feia girar suaument, buscant zones que el fessin estremir. Li premia la base del perineu amb el polze mentre li ficava i li treia l’aparell només un parell de centímetres. El noi responia amb gemecs i movent les cames amb petits espasmes. Això feia que el seu clítoris anés rebent el massatge de la cuixa del noi mentre es masturbava. Estava molt excitada i volia tocar-se però no volia tornar a perdre el ritme així que va començar a refregar-se sobre la cama del noi, notant que cada cop lliscava més degut a la humitat que cobria la pell de l’home. 
—No aguanto més, m’estic escorrent —va dir ell mentre tensava els músculs, empresonant el dildo dins seu. 
La noia va deixar anar el consolador i va llençar-se a una cavalcada, fregant el seu cony per la cuixa rígida del seu amant que se sacsejava el penis a tota velocitat. El toll d’esperma va saltar gairebé un metre per caure al ventre i al braç del noi que va deixar anar l’aire en un gemec ronc i lent. En relaxar els músculs, el dildo va sortir-se del seu cul mentre les darreres gotes de lefa escapaven del seu penis. Ella va inclinar-se cap al darrere, posant una mà sobre ell genoll de la cama que feia servir per masturbar-se i va remenar les anques encara amb més velocitat. El noi no va poder evitar prendre els pits d’ella que saltaven embogits pel moviment. Quan va pessigar-li un dels mugrons, ella va quedar-se quieta, l’aire dins dels pulmons mentre l’orgasme li desfeia el ventre. Va deixar-se caure a sobre d’ell mentre deixava escapar l’aire en un sospir llarg i relaxat. Van jaure, un al costat de l’altre, amb la noia jugant a fer cercles amb l’esperma que es liquava a la panxa del noi. 
—T’ha agradat? 
—Això t’ho hauria de preguntar jo a tu, no? —va demanar la noia. 
—A mi m’ha agradat molt, però era més la teva curiositat que la meva la que volíem satisfer. 
Van quedar-se uns moments callats. 
—M’ha encantat —va acabar dient la noia—. No sé per què: per estar en control o per estar fent una cosa que mai havia considerat fer. 
—Mai t’havia passat pel cap abans d’avui? 
—Vejam, que sí, de vegades ho penses o ho xerres amb les amigues. Però els homes sou molt aixins per aquestes coses. 
—Encara queda molt camí per córrer en això d’alliberar-nos dels tabús. 
—Deu ni do com estàs de lliure tu —va dir ella. 
—No et pensis. Ha estat més qüestió d’oportunitat. 
—Que vols dir? 
—Que no podia deixar passar l’oportunitat de veure la cara que has fet quan t’has corregut a la meva cuixa. 
La noia va notar que el color li pujava a les galtes i va agafar pels ous al noi que va deixar un petit esgarip, abans de començar a riure. Van besar-se una estona mentre el sol els acaronava per les escletxes de les cortines. El penis del noi va alçar-se tímid contra la cuixa de la noia que el va prendre i va començar a acaronar-lo amb suavitat. 
—Ara deus voler fer-m’ho tu a mi pel darrere, no? —va preguntar la noia amb to casual. 
—M’agradaria fer-te el que tu vulguis que faci. He fet sexe anal algun cop i no acabo de veure-li el què. 
—Gairebé totes les meves parelles han volgut fer-ho. 
—I que tal? T’agrada? 
—No ho he fet mai —La noia va la mirada—. Sempre m’ha fet por que em fes mal. 
El noi va deixar anar una rialla. 
—I no tenies por de fer-me mal a mi, bandarra! 
—Ei, era el teu cul, no el meu. 
—Que no havíem quedat que era teu. 
—Sí. Tot meu. 
—Llavors tornaràs a follar-me’l? 
Va notar que se li humitejava el cony de bell nou. 
—Voldràs que ho tornem a fer? 
—Si em deixes dormir una estona, sí —va dir el noi amb un somriure. 
Van fer-se petons mentre deixaven que l’escalfor del sol a les cames els relaxés. Fins a quedar-se adormits amb les cames entrellaçades. 
...CONTINUARÀ?