Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 17
    Mecenes
  • 63.0
    mensuals
  • 658.6
    total
Tots els mecenes tindreu accés a tots els meus escrits futurs i passats en una carpeta compartida de dropbox anomenada la PolPatronsteca. Allà van a parar tots els meus escrits publicats, inèdits i novel·les en procés.
I, de tant en tant, faig sortejos amb llibres que m'agraden de premi.
PolPatrons Bàsic pack!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
1,00 € mensuals
PolPatrons plus!
El mateix que l'anterior recompensa però, cada mes, t'enviaré una postal, una carta, una foto, una fulla d'arbre, jo que sé... el què se m'acudeixi. 
4,00 € mensuals
Polpatrons MicroLectures!
El mateix que l'anterior i cada mes escriure un microrelat de fins a 120 paraules exclusiu per a tu i te'l faré arribar per correu electrònic i/o postal. 
6,00 € mensuals
PolPatrons Birthday pack!
El mateix que la recompensa anterior. Però en lloc d'un microrelat, escriure un relat de 666 a 1111 paraules del tema i estil que vulguis. Pel teu aniversari, t'enviaré qualsevol dels meus llibres, evidentment, dedicat.  
I t'estimaré molt fort!
12,00 € mensuals
PolPatrons God Mode Activated!
T'explicaré, cada mes, quin és el sentit de la vida, l'univers i tot plegat!
42,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat