Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 45
    Mecenas
  • 121.0
    mensuales
Tots els mecenes tindreu accés a tots els meus escrits futurs i passats en una carpeta compartida de dropbox anomenada la PolPatronsteca. Allà van a parar tots els meus escrits publicats, inèdits i novel·les en procés.
I, de tant en tant, faig sortejos amb llibres que m'agraden de premi.
PolPatrons Bàsic pack!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
1,00 € mensuales
Polpatrons Basic Pack²!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
2,00 € mensuales
PolPatrons plus!
Aquesta recompensa deixarà d'estar disponible properament. Si vols, tens l'opció de 5€ que té la mateixa recompensa.
El mateix que l'anterior recompensa però, cada mes, t'enviaré una postal, una carta, una foto, una fulla d'arbre, jo que sé... el què se m'acudeixi. 
4,00 € mensuales
PolPatrons Plus²
 El mateix que l'anterior recompensa, però, cada mes, t'enviaré una postal, una carta, una foto, una fulla d'arbre, jo què sé... el què se m'acudeixi. 
5,00 € mensuales
Polpatrons MicroLectures!
Aquesta recompensa deixarà d'estar disponible el 31/12/2022
El mateix que l'anterior i cada mes escriure un microrelat de fins a 120 paraules exclusiu per a tu i te'l faré arribar per correu electrònic i/o postal. 
6,00 € mensuales
Polpatrons Un Relat al trimestre
 El mateix que l'anterior i, un cop cada trimestre, escriure un relat d'entre 500 i 1500 paraules del gènere i temàtica que em demanis i que només faré públic si em dones permís.
13,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual