Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 51
    Mecenas
  • 136.0
    mensuales
  • 836.28
    total
Tots els mecenes tindreu accés a tots els meus escrits futurs i passats en una carpeta compartida de dropbox anomenada la PolPatronsteca. Allà van a parar tots els meus escrits publicats, inèdits i novel·les en procés.
I, de tant en tant, faig sortejos amb llibres que m'agraden de premi.
PolPatrons Bàsic pack!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
1,00 € mensuales
Polpatrons Basic Pack²!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
2,00 € mensuales
PolPatrons plus!
El mateix que l'anterior recompensa però, cada mes, t'enviaré una postal, una carta, una foto, una fulla d'arbre, jo que sé... el què se m'acudeixi. 
4,00 € mensuales
Polpatrons MicroLectures!
El mateix que l'anterior i cada mes escriure un microrelat de fins a 120 paraules exclusiu per a tu i te'l faré arribar per correu electrònic i/o postal. 
6,00 € mensuales
PolPatrons Birthday pack!
Cada mes podràs escollir un dels relats que hagi publicat (o algun d'anterior) i te l'enviaré a casa imprès i enquadernat a mà. Pel teu aniversari, t'enviaré qualsevol dels meus llibres, evidentment, dedicat.  
I t'estimaré molt fort!
12,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat