Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 51
    Subscribers
  • 136.0
    monthly
  • 836.28
    total
Tots els mecenes tindreu accés a tots els meus escrits futurs i passats en una carpeta compartida de dropbox anomenada la PolPatronsteca. Allà van a parar tots els meus escrits publicats, inèdits i novel·les en procés.
I, de tant en tant, faig sortejos amb llibres que m'agraden de premi.
PolPatrons Bàsic pack!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
1.00 € monthly
Polpatrons Basic Pack²!
Accés a tot el contingut exclusiu pels mecenes. Participació en sortejos i preu especial en llibres que publiqui en paper. 
2.00 € monthly
PolPatrons plus!
El mateix que l'anterior recompensa però, cada mes, t'enviaré una postal, una carta, una foto, una fulla d'arbre, jo que sé... el què se m'acudeixi. 
4.00 € monthly
Polpatrons MicroLectures!
El mateix que l'anterior i cada mes escriure un microrelat de fins a 120 paraules exclusiu per a tu i te'l faré arribar per correu electrònic i/o postal. 
6.00 € monthly
PolPatrons Birthday pack!
Cada mes podràs escollir un dels relats que hagi publicat (o algun d'anterior) i te l'enviaré a casa imprès i enquadernat a mà. Pel teu aniversari, t'enviaré qualsevol dels meus llibres, evidentment, dedicat.  
I t'estimaré molt fort!
12.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat