Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Mecenes

Sorteig d'aniversari! El regal el faig jo!


Estimadíssims PolPatrons! 
L’estiu ha arribat i amb ell, el meu aniversari. I com que vosaltres em regaleu el vostre suport (i els vostres calerons) tot l’any, ara vull fer jo un regal a un de vosaltres. Això vol...SORTEIG! 
Ho farem com el darrer cop: deixarem que el full de càlcul del Libreoffice (visca el programari lliure) esculli a l’atzar un dels vostres noms del llistat que tinc amb els vostres noms. 
I quin serà el premi? Doncs aquesta és la gràcia d’aquest any, qui guanyi podrà dir-me quin llibre vol. Si vol un dels meus, un dels meus. Si vol que li enquaderni un clàssic de domini públic, vinga. Si vol que li compri un llibre en particular que li faria gràcia (que no sigui una edició signada i primera edició que costi centenars d’euros, eh?), doncs li compro. A més, la persona guanyadora podrà passar-me l'e-mail d’algú qui cregui que li podria agradar ser Polpatró i li regalaré una subscripció per 3 mesos del seu mateix nivell de recompensa. 
Quan passarà tot això? Bé, el meu aniversari és el 15 de juliol, així que abans de la mitjanit, notificaré qui ha guanyat a l’aixeta, per les xarxes habituals i per correu electrònic. 
Si coneixeu algú que s’estigui pensant fer-se mecenes, ara és el moment de la darrera empenta perquè TOTHOM que sigui mecenes abans del dia 15 entrarà al sorteig. 
Moltíssimes gràcies a tots, per tot i tant. 
Bona sort!