Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Subscribers

Curiositat - relat marranote!

Un relat marranote que podria ser el primer d'una sèrie. Si un cop llegit, voleu més aventures d'aquesta parella, feu-me un toc amb un missatge i dieu-me el què. Una abraçada i TOQUEU-VOS! Aquest primer el faré en obert perquè s'animi més gent!

Curiositat

Havia deixat la persiana mig baixada per crear una atmosfera més romàntica però el sol trobava la manera d'escolar-se entre les cortines creant espais anegats de llum. Quan el timbre va sonar, va córrer a obrir tapant-se com va poder amb el llençol. Va mirar per l'espiell i en veure que era ell, va deixar caure la roba suficient per obrir la porta amb els pits a l'aire. Van tancar la porta amb un cop de peu mentre es besaven i les mans d'ell corrien amunt i avall per la seva pell. Ella el va anar arrossegant cap al dormitori i en arribar es va deixar caure al llit. La samarreta del noi va sortir volant i abans no toqués el terra, ja s'estava abaixant els pantalons. Ella l'observava ajaguda, amb la boca mig oberta deixant escapar l'aire en sospirs ràpids. Quan es va treure els calçotets, la polla li lluïa grossa i erecte. Va posar un genoll al matalàs per estirar-se al costat de la noia, però la visió de les cames entreobertes d'ella, deixant al descobert la vulva i el triangle de pèl que se li dibuixava al pubis el va deixar astorat. Va posar una mà a cada genoll de la noia i a poc a poc, mentre s'ajupia, va anar obrint-li les cames. La primera llepada va provocar-li un calfred que li va fer tancar una mica les cames, empresonant el cap del noi. Va aconseguir relaxar-les una mica per permetre que pogués moure's lliurement mentre li menjava el cony. Va notar que començava a mullar-se amb el frec de la barbeta i els llavis del noi i una imatge li va envair el cap; el seu consolador platejat.
—Espera, espera —va dir mentre li aguantava el cap—. Fes servir això mentre em menges.
Va treure del calaix de la tauleta un consolador d'aspecte metàl·lic. Li va acostar al noi que se'l va mirar amb els ulls oberts com a taronges.
—Què mires així? No n'has vist mai cap?
—Sí. Però no n'he fet servir mai cap.
—Doncs mira, ara ho podràs provar.
Li va empènyer el cap perquè retornés a la posició anterior i va relaxar-se. El noi va quedar-se un moment quiet abans de tornar a començar el seu festeig. A poc a poc va començar a provar d'introduir-li el consolador mentre li llepava el clítoris però, tot i estar humida, encara no ho estava prou perquè entrés fàcilment.
—Hauries de lubricar una mica el dildo per facilitar que em puguis penetrar.
—Ah, clar —va dir el noi.
La noia estava estirant el braç per treure el pot de lubricant quan va mirar al noi i el va veure obrir la boca i introduir-se el consolador uns centímetres a dins. El va veure treure una mica la llengua i moure-la al voltant de la punta, llepant i xumant la polla de metall com si fos una de veritat. Va notar que el cony se li omplia de flux i una escalfor que li naixia a l'entrecuix se li va començar a estendre per tot el cos. La visió del seu amant practicant una fel·lació a un objecte que fins ara només havia fet servir ella, li estava provocant uns fogots impressionants. Quan el noi va treure's el dildo de la boca per penetrar-la, va veure la cara amb la qual el mirava i va aturar-se.
—Què no ho he fet bé? —va demanar— Necessita més lubricació.
—Potser una mica més, però fes-ho mirant-me a mi i amb la cara prop del meu cony.
El noi la va mirar estranyat però amb un somriure va ajupir-se. La noia va adonar-se que el noi entenia què estava passant i li seguia el joc. Va prendre el dildo i el va recolzar sobre el cony de la noia perquè sobresortís uns centímetres cap al ventre, com si fos una polla que li hagués crescut a la noia. Va començar a mamar-li, movent el cap a banda i banda, traient-se-la de la boca per llepar-la de costat, tal com havia vist en centenars d'escenes pornogràfiques mentre li pessigava el clítoris suaument amb els dits que tenia lliures.
—Que bé que ho fas? —va dir la noia— No paris ara.
Va accelerar el ritme de la mamada i el de la masturbació, torturant el cony de la noia amb dos dits mentre amb el polze jugava a aixafar i deixar lliure el botonet del clítoris. L'orgasme va ser llarg i estrident, amb crits escapant-li des del fons de la gola.
—Uala! Quina passada! Es pot saber on has après a mamar-la amb tant d'estil. Hi ha res que he de saber.
—No, realment, no. Només que sóc molt observador i tinc accés a internet, saps?
Van riure mentre ella allargava la mà cap al penis d'ell.
—M'hauràs d'ensenyar aquestes pàgines tan didàctiques que mires, eh? No vull quedar-me enrere.
—Dubto que tinguis molt per aprendre —va dir el noi mentre la noia s'enfonsava la seva polla a la boca.
Després de l'orgasme del noi van quedar-se adormits i van descansar compartint una abraçada fins a mig matí. Ella es va despertar quan ell la va deixar anar.
—M'estic pixant —va dir picant-li l'ullet.
Va aixecar-se i va seguir-lo al lavabo. Asseguda al bidet va observar-lo pixar agafant-se el penis amb una mà. Quan va haver acabat, el va prendre del membre i va obligar-lo a ficar-se a la dutxa. Va obrir l'aigua i després d'uns segons, quan ja estava prou calenta, va deixar el telèfon al penjador de la paret. Amb l'aigua corrent-los per la pell, van abraçar-se i fer-se petons una estona. Van jugar amb el sabó, fent-se camins de bombolles per la pell fins que ella va passar dos dits entre les natges d'ell. El noi no va fer cap gest, ni va resistir-se així que ella va decidir fer una passa més; va insinuar-li un dit a l'anus. Ara sí que el noi va fer un petit saltiró.
—Ei, això és el meu cul, eh?
—Sí? Pensava que era meu.
El noi va quedar-se-la mirant una estona abans de parlar.
—T'has quedat amb ganes de seguir experimentant amb el teu consolador, oi? —La noia va fer que sí amb el cap— Doncs mal fet. Sortim d'aquí i veiem si podem satisfer la teva curiositat.
Van esbandir-se el sabó i la noia va portar el noi, encara moll, cap al llit...
CONTINUARÀ...???