Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Subscribers

Sorteig llibres Maig



Estimadíssims Polpatrons. 
Toca sorteig (el que no vam fer el mes passat per què ’patates’). 
Aquest mes, el guanyador podrà escollir entre una selecció de llibres que tinc guardats per aquestes ocasions els dos que més li agradin. 
Els llibres són: 
1) Good omens de Terry Pratchett i Neil Gaiman. Qui em coneix sap de l’amor que sento per les obres d’aquests dos. Aquesta història és una sàtira de tantes coses que no les puc descriure com cal sense dedicar-li un llibre sencer. Un dels meus llibres preferits. 
2) Buenos presagios de Terry Pratchett i Neil Gaiman. Bé, doncs que tenia per casa una versió traduïda de l’anterior. 
3) Lucificción de Lluís Rueda. Quan l’editor d’una de les meves editorials preferides, l’Hugo Camacho d’Orciny Press decideix publicar el llibre escrit per l’editor d’una altra de les meves editorials preferides, Lluís Rueda d’Hermenaute, només coses bones (o molt dolentes, però satisfactòries) poden passar. 
4) El traje del muerto de Joe Hill. L’estrena en format novel·la del fill d’Stephen King. Només diré que tots els testos s’assemblen a les olles. 
5) Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo. Fent ordre a les prestatgeries he descobert 7 còpies (7 CÒPIES) d’aquest llibre. El considero tant sumament important, que sempre que veig una còpia de 2a mà en bon estat la guardo per regalar. Aquesta està ben maca. 
6) Estos peces sin ojos d’Aránzazu Gordillo. La filla d’una companya de treball treu un llibre. Li compro per fer-hi un cop d’ull. Me l’acabo d’una tirada i penso que aquesta dona té un futur impressionant al seu davant. Ploro d’enveja. Vaig corrents a demanar si ha publicat res més. A la tardor d’aquest any tindrem més. Bravo! 
7) L’Étranger d’Albert Camús. El meu llibre preferit de tots els temps. Altres els he gaudit més. Altres autors m’agraden més. Però aquest llibre em té fascinat des que tenia 16 anys i me’l vaig trobar a la biblioteca de l’insti (crec, podria ser la biblioteca del barri, però (fa una pila d’anys joder)). L’he llegit en castellà (el primer cop), en català (un cap de setmana a la torre d’una amiga que son pare n’era fan), en francès perquè és l’original i en anglès perquè me’l vaig trobar no sé on (a casa d’un anglès suposo (again, it was so fucking years ago)). Aquesta còpia corria per casa i, evidentment, la tenia repetida. Algun dia regalaré la traducció de Joan Fuster. 
8) Muerte a los Normis d’Angela Nagle. Repetim amb Orciny perquè Orciny mola molt. Aquest llibre és imprescindible per entendre moltes de les merdes™ que estan passant al món aquests darrers anys. 
Altres vegades he fet el post avisant del concurs i després he fet el sorteig. Però des que no us cal fer res per participar, només ser mecenes, com que no cal tanta cerimònia. Faré servir el meu script dels sorteigs, aquell que pren els noms del llistat de mecenes de la meva aixeta i em facilita un únic nom. Si algú vol fer un cop d’ull al programa, aquí el teniu. El codi és autohotkeys que és un llenguatge de programació pels mandrosos que no volen aprendre un llenguatge de programació. 
#NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases.
; #Warn ; Enable warnings to assist with detecting common errors.
SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability.
SetWorkingDir %A_ScriptDir% ; Ensures a consistent starting directory.
FileReadLine, mecenes, llistatmecenes.txt, 1
MsgBox, ,Generador noms pel sorteig, El sorteig és entre %mecenes% mecenes!
mecenes := mecenes+1
Random, numatzar , 2, mecenes
FileReadLine, nomguanyador, llistatmecenes.txt, numatzar
MsgBox, ,I el premi és per...,
(
%nomguanyador%
Enhorabona!!!
) 


Així que ara anunciaré qui ha guanyat, perquè ja he fet el sorteig abans de penjar això. 
Enhorabona, Maria Benítez, ara t’enviaré un missatge perquè triïs els teus dos llibres! 
Gràcies a tots!