Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Mecenas

Ressenya del còmic 2 Tazas de l'Àlex Santaló i la Karen Gutiérrez

Hola PolPatrons, 
He pensat començar a fer servir l’aixeta com a blog on recollir i explicar, les lectures que m’hagin anat agradant. Ho vaig fer amb «Como crear espacios más seguros de la Shawna Potter» que ja vau poder llegir. Ara us vull recomanar un còmic: «2 tazas» de l’Àlex Santaló i la Karen Gutiérrez. 
Com a pare de bessons jo mateix, només puc dir que aquest llibre no és només acurat sinó increïblement divertit. L'Àlex té un estil de dibuix molt particular, d'una atenció al detall magnífica alhora que d'una senzillesa que fa que llegir-lo sigui molt agradable. Ple de referències pop que barrejades amb el dia a dia d’una parella fent malabars per encaixar els nou vinguts a la família, crea un estil fantasiós i al mateix temps documental. 
L'acabat del llibre és preciós. Tot i ser un d'aquells llibres incòmodes de posar entre els altres còmics per la forma apaïsada, el format de tira còmica és una gran decisió, li dona una serietat al tema, que ja s'encarrega el senyor Santaló de destrossar amb les seves conyes. Es fa molt, molt curt i en voldré (voldreu) més de les aventures de la família Gutiérrez-Santaló. 
La publicació d’aquest llibre ha estat possible gràcies a un Verkami i us recomano de tot cor, que aposteu per gent com l’Àlex. La llibertat creativa que dona tenir una comunitat de gent a qui agrada la teva feina és tremendament encoratjadora. Doncs us bé de gust riure? Pues toma 2 tazas.