Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Mecenas

De Matinada - Un relat XXX

De matinada

Va notar que estava a punt pel canvi que va fer la seva respiració. A cau d’orella li va demanar fluixet que s’escorrés dins. Ell va accelerar encara una mica més els embats i quan va notar que l’orgasme li arribava, va aturar-se i va deixar que la seva llet sortís lenta i morosament dins del cony d’ella. Va quedar-se quiet, petonejant el coll d’ella mentre la seva polla deixava anar unes darreres gotes d’esperma i se li afluixava fins a sortir-se. 
Va sortir de sobre d’ella i va deixar-se caure al seu costat amb un sospir satisfet. Passats uns segons, després de recuperar una mica la respiració, va tombar-se cap a ella i li va demanar que necessitava. Ella li va dir que volia seure a la seva cara i notar la seva llengua netejar-li la correguda del cony. Ell va deixar anar una rialla i va jeure una mica més avall deixant el cap pla fora del coixí perquè ella tingués espai pels genolls. Va posar-li un genoll a cada banda de la cara i a poc a poc va abaixar el cul fins a deixar-li el cony a un parell de centímetres de la boca. Va obrir-se els llavis vaginals i va contraure els músculs del ventre, expulsant, tan lentament com havia entrat, l’esperma del seu amant. La llengua recollia les gotes de llet aprofitant les llepades que feia a la vulva calenta i sucosa d’ella. Després d’uns instants, ell la va prendre dels malucs i va abaixar-la amb força, enfonsant la cara entre les seves cuixes i introduint-li la llengua tan endins com va poder del cony. Va deixar-se anar i pessigant-se els mugrons, va orgasmar a la boca del noi. 
Mentre sortia del seu damunt, va veure que el penis d’ell tornava a estar ferm. Va estirar-se al seu costat i va demanar-li si volia tornar a ficar-se-la. Ell va dir que no, que volia que el fes patir una mica. Ella va fer-li un petó i va prendre-li la polla amb la mà. El masturbà tan lentament com va poder, prou a poc a poc, perquè la seva polla comencés a posar-se tova. Quan això passava, ella accelerava el ritme uns segons fins que l’erecció tornava a estar ferma. Llavors, tornava al ritme pausat i lent. Va estar-s’hi força estona amb aquest joc, fins que el noi li va suplicar que el fes acabar. No ho va fer. Li va recordar que li havia demanat que el fes patir i que pensava torturar-lo tanta estona com la seva polla resistís sense deixar anar la càrrega. Els minuts passaven i el joc no s’aturava, la respiració d’ell era ràpida i neguitosa. Va dir-li que ja podia deixar-se anar i va demanar-li on volia fer-ho. Ell va demanar que entre les natges així que ella, va deixar-li anar la polla, va tombar-se fins a tenir el cap al coixí i va aixecar les cames fins a deixar el cul alçat. Va prendre una galta amb cada mà i va exhibir-se. Ell va saltar darrere seu i va començar a masturbar-se ràpidament, fregant-li l’anus i el perineu fins a deixar anar un nou raig d’esperma que va regalimar del cul de la noia fins als llençols mentre ell es deixava caure sobre la seva esquena a recuperar-se. Ella va quedar-se de boca terrosa i va posar-se una mà entre les cames per masturbar-se. Ell va apartar-se i va començar a llepar i petonejar-li l’esquena. De tant en tant, abaixava les carícies fins a trobar-se amb els dits que ella s'introduïa al cony i recuperava una mica del flux que s’escapava de la seva vulva per donar-li a tastar a ella. Quan li va arribar l’orgasme, va ser una correguda tranquil·la i sense soroll. Va tombar-se per encarar-se amb ell, va recollir el nòrdic que tenien als seus peus i van tapar-se. Van fer-se uns petons i es van quedar adormits. 
Va ser llavors que es va despertar, amb el cony amarat i calent. Va obrir el llum de la tauleta i va tombar-se cap a ell. La seva polla erecta, deformava els pantalons del pijama. Va abaixar-li i va masturbar-lo uns segons per acabar de posar-se-la ben dura i va ficar-se-la a la boca. Ell va trigar un parell de minuts a despertar-se, però quan ho va fer, va llençar les mans de seguida cap al cony d’ella. Va fer que li passés les cuixes pel cap i va començar a menjar-li el cony. Van estar una estona així, cada un amb el sexe de l’altre a la boca fins que ella va posar els malucs en tensió i va deixar-se emportar pel plaer. Quan va notar que els músculs del ventre se li relaxaven, va enfonsar-se la polla dins la boca i va començar a llepar el gland mentre amb la mà li fregava el tronc i li pessigollejava els ous. Va accelerar el ritme de la mamada, esperant rebre la lleterada dins la boca però ell la va sorprendre demanant de ficar-se-la per deixar-se-la anar dins del cony. Amb una sensació de déjà vu, va jaure sobre l’esquena i va obrir les cames per facilitar-li la penetració. Mentre notava l’esperma calent d’ell omplir-li el cony, va pensar que valia la pena posar en pràctica el que havia somiat. Quan ell va jeure al seu costat i li va demanar si necessitava res, ella li va dir que volia que li netegés el cony a llepades. Ell, amb un somriure, va jeure una mica més avall i va deixar el cap fora del coixí perquè ella pogués agenollar-se sobre la seva cara.