Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 51
    Subscribers
  • 136.0
    monthly
  • 836.28
    total

Hola Món!

Obrim la paradet...l'aixeta!
Hola Món, com diu el títol i és costumari quan comences a estudiar un nou llenguatge de programació.
Molts ja sabreu qui sóc si ens seguim a Tuitort. No us vindrà de nou això de la meva dèria per escriure i publicar coses.
Fins ara, em finançava amb un Patreon que és una plataforma com aquesta però amb seu a San Francisco, US of A. Però ja que ha nascut la possibilitat de fer-ho des d'aquí i que el 99% dels meus escrits són en català doncs aquí estem.
Si us decidiu a fer-vos patrons meus o mecenes o àngels inversos o com vulgueu dir-ne (jo us anomeno PolPatrons), m'ajudareu en aquesta bogeria que és autopublicar-se. Alguns sou veterans dels meus dos verkamis i deixeu-me donar-vos les gràcies per tant de suport i amor com em vau donar. Però fer verkami és esgotador i em treu molt de temps de la meva passió: escriure.
Amb aquesta plataforma, podeu donar una petita quantitat mensual i ajudar-me a pagar les despeses de publicació dels meus llibres: correccions, maquetació, il·lustració... Moltes coses les faig jo mateix però si vols tenir un llibre amb acabat professional, necessites professionals que t'ajudin.
Si aneu a la secció nivell de subscripció, veureu que accedir a tot el meu treball és tan barat com pagar un euro al mes i, a sobre, us podeu donar de baixa en qualsevol moment. Tot són avantatges!
Vinga! Animeu-vos! Penseu que pel preu d'un parell de cafès doneu ales a la meva creativitat. I, si us agrada el que escric, aconseguiu més material.
M'ajudeu a mantenir l'aixeta oberta?
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat