Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 17
    Mecenas
  • 63.0
    mensuales
  • 658.6
    total

Hola Món!

Obrim la paradet...l'aixeta!
Hola Món, com diu el títol i és costumari quan comences a estudiar un nou llenguatge de programació.
Molts ja sabreu qui sóc si ens seguim a Tuitort. No us vindrà de nou això de la meva dèria per escriure i publicar coses.
Fins ara, em finançava amb un Patreon que és una plataforma com aquesta però amb seu a San Francisco, US of A. Però ja que ha nascut la possibilitat de fer-ho des d'aquí i que el 99% dels meus escrits són en català doncs aquí estem.
Si us decidiu a fer-vos patrons meus o mecenes o àngels inversos o com vulgueu dir-ne (jo us anomeno PolPatrons), m'ajudareu en aquesta bogeria que és autopublicar-se. Alguns sou veterans dels meus dos verkamis i deixeu-me donar-vos les gràcies per tant de suport i amor com em vau donar. Però fer verkami és esgotador i em treu molt de temps de la meva passió: escriure.
Amb aquesta plataforma, podeu donar una petita quantitat mensual i ajudar-me a pagar les despeses de publicació dels meus llibres: correccions, maquetació, il·lustració... Moltes coses les faig jo mateix però si vols tenir un llibre amb acabat professional, necessites professionals que t'ajudin.
Si aneu a la secció nivell de subscripció, veureu que accedir a tot el meu treball és tan barat com pagar un euro al mes i, a sobre, us podeu donar de baixa en qualsevol moment. Tot són avantatges!
Vinga! Animeu-vos! Penseu que pel preu d'un parell de cafès doneu ales a la meva creativitat. I, si us agrada el que escric, aconseguiu més material.
M'ajudeu a mantenir l'aixeta oberta?
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat