Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Subscribers

Un tastet del que estic fent aquest mes

Hola,

Corria l'any 1999 i un escriptor dels USA va començar una activitat amb uns quants col·legues. El National Novel Writers Month, #NaNoWriMo. Consistia en el compromís d'escriure una novel·la de 50000 paraules o les primeres 50000 d'un projecte més llarg des de l'1 de Novembre fins al 30. 20 anys després de national té ben poc perquè es fa a tot el món i adapta mil formats diferents. Però el compromís es manté: ser constant i escriure cada dia. He intentat algun cop fer-ho, però la meva vida és massa complicada per adherir-me a rutines tan estrictes, però aquest any crec que en sortirà quelcom.
A Le Tapiriste em van publicar un relat de 1000 paraules de ciència-ficció i temàtica (d'entrada) bèl·lica. Però mentre l'escrivia ja tenia la sensació que la trama volia (exigia) desenvolupar-se. I en això estic. Encara no sé que en faré, però de moment ja van 3 capítols (4 però encara necessita molt de treball aquest darrer). No vull fer-lo públic encara, però vosaltres sou el meu coixí i zona de comfort, així que el teniu en PDF al canal de telegram i al dropbox.
Si us el llegiu, agrairia moltíssim que me'n diguessiu que us sembla i si creieu que val la pena seguir-lo.
Una abraçada #PolPatrons del meu cor.