Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Valruspines Edicions

Escric relats, novel·les i paranoies!

  • 44
    Mecenas

Un tastet del que estic fent aquest mes

Hola,

Corria l'any 1999 i un escriptor dels USA va començar una activitat amb uns quants col·legues. El National Novel Writers Month, #NaNoWriMo. Consistia en el compromís d'escriure una novel·la de 50000 paraules o les primeres 50000 d'un projecte més llarg des de l'1 de Novembre fins al 30. 20 anys després de national té ben poc perquè es fa a tot el món i adapta mil formats diferents. Però el compromís es manté: ser constant i escriure cada dia. He intentat algun cop fer-ho, però la meva vida és massa complicada per adherir-me a rutines tan estrictes, però aquest any crec que en sortirà quelcom.
A Le Tapiriste em van publicar un relat de 1000 paraules de ciència-ficció i temàtica (d'entrada) bèl·lica. Però mentre l'escrivia ja tenia la sensació que la trama volia (exigia) desenvolupar-se. I en això estic. Encara no sé que en faré, però de moment ja van 3 capítols (4 però encara necessita molt de treball aquest darrer). No vull fer-lo públic encara, però vosaltres sou el meu coixí i zona de comfort, així que el teniu en PDF al canal de telegram i al dropbox.
Si us el llegiu, agrairia moltíssim que me'n diguessiu que us sembla i si creieu que val la pena seguir-lo.
Una abraçada #PolPatrons del meu cor.